Jennifer Aniston lijkt een nieuwe man gevonden te hebben met wie ze samen is, want de Friends-actrice zou de laatste tijd veel contacten hebben met Hangover-acteur Bradley Cooper, de ex van Renée Zellweger.

Jennifer Aniston is weer samen met Brad. Dan heb ik het niet over Brad Pitt, maar het lijkt erop dat Jennifer Aniston en Bradley Cooper elkaar wel heel erg leuk vinden. En dat terwijl Bradley net een relatie van bijna 2 jaar achter de rug heeft met Renée Zellweger.

Volgens een bron van People is Jennifer altijd al gesteld geweest op Bradley en hebben de acteurs elkaar afgelopen twee weken vaak gesproken. Twee jaar geleden zijn Jennifer en Bradley ook samen gezien terwijl ze aan het genieten waren van een etentje.

Ik denk dat het voor veel meiden slecht nieuws is als Bradley niet meer single is. Toch vind ik dat we dat beetje liefdesgeluk Jennifer wel moeten gunnen.

Fotos via PRPhoto’s