Lady Gaga gevallen tijdens optreden
Lady Gaga is afgelopen zondag gevallen tijdens een optreden in Houston. De zangeres probeerde van haar piano te stappen, maar viel neer met haar benen in de lucht.

Tijdens een optreden van haar Monster Ball Tour in Houston van afgelopen zondag, heeft Lady Gaga weer eens flink geblunderd. De excentrieke zangeres is knetterhard gevallen, omdat ze tijdens haar nummer You en I van haar piano naar haar pianokruk probeerde te stappen. Omdat de pianokruk omviel, maakte Lady Gaga een smak op de grond en kwam neer met haar benen in de lucht.

Zoals je kunt zien aan onderstaand filmpje, weet Lady Gaga er uiteraard weer een leuke act van te maken. Terwijl niemand haar helpt, zelfs de gitarist niet, gaat de Born this Way zangeres toch rustig verder met zingen. Knap hoor!

Lady Gaga heeft wel vaker moeite om overeind te blijven staan, zo is ze eens flauwgevallen tijdens een concert in Nieuw-Zeeland. Stiekem moest ik wel lachen toen ik de val van de zangeres zag, maar dat deed ik met een licht schuldgevoel, want deze val ziet er pijnlijk uit. Laten we hopen dat Lady Gaga weer helemaal is opgeknapt van haar val.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=lfi9PoGqvQ0[/pro-player]