Tegenwoordig kan niemand meer zonder mobiele telefoon. De hele dag sms’en, bellen en foto’s maken op je telefoon is de normaalste zaak van de wereld. Omdat sommige telefoons best prijzig zijn, heb ik 3 Samsung telefoons onder de €120 voor je uitgezocht.

Samsung chat 335 Wit


Deze witte Samsung chat telefoon is weer eens wat anders dan een standaard zwarte mobiel. Met het QWERTY- toetsenbord kun je extra snel sms’en is natuurlijk erg handig bij het chatten. Doordat deze telefoon een eigen software heeft, kun je geen gangbare app downloaden. De Samsung chat telefoon is te koop voor ongeveer €100.

Kenmerken:
2 megapixel camera
Gelijk toegang tot sociale netwerken
FM radio
Wifi
60 MB geheugen
Eigen software
QWERTY
Touchscreen

Samsung Galaxy Europe i5500


Met deze Galaxy Europe telefoon van Samsung kun je door de Android software meer apps downloaden dan de Samsung chat S3350. Voor deze telefoon moet je wel goed om kunnen gaan met touchscreen, want dat is hoe de telefoon bestuurd wordt. Met de swype functie, kun je heel snel berichten sturen, maar daar moet je wel mee om kunnen gaan. De Samsung Galaxy Europe ligt voor ongeveer €110 in de winkel.

Kenmerken:
2 megapixel camera
FM radio
E-mail, sms, mms
GPS
Google Android 2.1

Samsung C6112 Dual Sim


Wil je een simpele telefoon en heb je extra functies niet nodig? Dan is deze Samsung wellicht iets voor jou. Met deze mobiel kun je niet internetten en geen radio luisteren, maar hij is zowel in het rood als in het zwart verkrijgbaar. De Samsung C6112 Dual Sim is €110, wat ik niet heel goedkoop vindt voor een telefoon met weinig functies.

Kenmerken:
2 megapixel camera
Slide
mms, sms
30 MB werkgeheugen