Rihanna en Britney Spears hebben hun krachten gebundeld. Er is een remix uitgekomen van Rihanna’s S&M, waar de blonde Britney Spears ook aan mee doet.

Al eerder maakte Rihanna dit nieuws openbaar via Twitter: ‘Er komt een sexy samenwerking aan, op jullie verzoek. Het is Britney.’ Uiteraard kon Britney toen niet achterblijven, zij twitterde: ‘Rihanna je bent zo’n flirt, ik vind het leuk!’

Rihanna’s versie van S&M was al vrij pikant, zo zong RiRi bijvoorbeeld: ‘Now the pain is my pleasure,’ en ‘Sticks and stones may break my bones, but chains and whips excite me.’ Nu Britney Spears ook mee doet met de remix, mag het natuurlijk nog een stukje hitsiger. ‘It’s your time to hurt me,’ en ‘Feel the pain on your skin,’ hoor je Britney zingen.

Ik vond Rihanna’s versie van S&M geweldig, alleen begrijp ik niet waarom ze dit nummer uitbrengt nadat ze mishandeld is door haar ex-vriend Chris Brown. Toch zal ik voorkeur geven aan de originele versie, want na het luisteren van S&M waar Britney aan meewerkt, ben ik erover uit dat zulke nummers niet aan Britney besteed zijn.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=JYraZQ8rxno[/pro-player]