Paris Hilton is gisteren aangeklaagd wegens het niet terugbrengen van geleende juwelen. De juwelen zouden een waarde hebben van 42 000 euro.

Na Lindsey Lohan wordt nu ook Paris Hilton verdacht van juwelendiefstal, want ze is gisteren aangeklaagd door de verzekeraar van juwelier Damiani. De hotelerfgename zou in 2007 juwelen geleend hebben met een prijskaartje van 42 000 euro, maar deze heeft ze nooit teruggebracht.

De juwelen waren bedoeld om te dragen tijdens de optredens van de blondine. Daarnaast schijnt Paris een contract getekend te hebben waarin staat dat de juwelen in een kluis worden opgeborgen wanneer ze niet worden gedragen. Het lijkt erop dat de erfgename zich hier niet aan kon houden, want in 2008 zijn de juwelen gestolen uit haar optrek in LA.

Toen in 2009 de dieven werden aangehouden en Paris de geleende juwelen weer terug kreeg, zou ze deze nooit hebben teruggebracht naar de juwelier.

Volgens mij is Paris Hilton zo rijk dat ze een juweel van 42 000 euro makkelijk kan betalen en dat ze het gewoon vergeten terug te brengen is. De erfgename heeft namelijk wel meer domme acties op haar naam staan.

Foto via PRPhotos