Het zal je maar gebeuren dat je nietsvermoedend in de bus zit en je haar plotseling in brand staat. Dit gebeurde een 20-jarige jongen uit Apeldoorn. Zijn haar werd door drie jongens in de brand gestoken.

Gisteren hebben de jongens van 15 en 16 jaar het haar van een medepassagier in brand gestoken toen zij achter hem zaten. De 20-jarige jongen hoorde opeens een raar geluid en zag een rookwolk, waardoor hij zag gelijk dat zijn haar in brand had gestaan. De jongen is meteen naar de buschauffeur gegaan, die op zijn beurt de politie heeft gewaarschuwd.

De jongen heeft gelukkig geen verwondingen opgelopen, maar ik vraag me af hoe het met zijn haar is. Hopelijk is hij er op tijd achter gekomen en hebben ze niet al te veel haar weten te verbranden. De politie heeft de jongens op kunnen pakken en geeft hen hopelijk een passende straf voor hun bizarre daad!