Misschien heeft Justin Timberlake een nieuwe vlam in zijn leven. Volgens People is hij afgelopen weekend gespot in een club met Olivia Wilde en het leek erop dat de twee het heel erg gezellig samen hadden.

Een tijdje geleden hebben we geschreven over de breuk tussen Justin Timberlake en Jessica Biel. Nu heeft zanger Justin het er lekker van genomen, want nadat hij gespot is met Mila Kunis, is hij nu ook gezien met Olivia Wilde.

Volgens People hadden Olivia, bekend van de film The girl next door, en Justin Timberlake het afgelopen weekend wel heel erg gezellig in een club in Hollywood. De twee zijn rond 3 uur ’s nachts samen weg gegaan, nadat ze erg geknuffeld hadden in de VIP-ruimte van de club. Klinkt verdacht, vind je niet?

Ik ben benieuwd wie de nieuwe vriendin van Justin zal zijn. Wordt het Mila of Olivia? Ik heb werkelijk geen idee, wat denken jullie?