Volgens twittergebruikers is Tijgertje uit Oh Oh Tirol vandaag opgepakt wegens diefstal. De Hagenees was samen met haar moeder kleding aan het jatten uit een winkel in Naaldwijk.

Oh Oh Tijgertje, wat doe je nou toch weer? Volgens een aantal twitteraars was Tijgertje, oftewel Tatjana, vandaag lekker aan het shoppen met haar moeder in Naaldwijk. Althans, shoppen, het schijnt te zijn dat de Hagenees aan het jatten was. Zo schrijft een twitteraar: “Ik ben één keer in Naaldwijk, gelijk getuige van Tijgertje en de moeder die kleren meepikte.” Volgens Telegraaf is deze arrestatie voor Eyeworks, de producent van Oh Oh Tirol, onbekend.

Nadat Tijgertje pas was aangehouden omdat ze zonder rijbewijs achter het stuur heeft gezeten, hoopte ik dat ze een beetje van haar stommiteiten heeft geleerd. Niet dus, ik ben benieuwd naar de volgende wetsovertreding van deze Hagenees.

Foto via RTL