Volgens de Daily Mail worden er seksfoto’s van Christina Aguilera verkocht op internet. Deze beelden zijn uitgelekt toen de zangeres de geheugenkaart van haar camera in een hotel heeft laten liggen.

Het is niet slim om spullen te laten liggen in je hotelkamer, maar Christina Aguilera is echt oliedom geweest. De platinablonde zangeres heeft de geheugenkaart van haar camera laten liggen in een hotel in Frankrijk. De gelukkige vinder hiervan heeft de beelden op Amerikaanse websites te koop aangeboden.

Er zijn beelden waarop Christina een potje aan het tongworstelen is met haar vriend Matthew Rutler, maar de Dirrty-zangeres is ook gefotografeerd terwijl ze in bed ligt met haar vriend. Verder was te zien hoe Christina een banaan pijpt en zelfs kiekjes van Nicole Richie’s vrijgezellenfeestje zijn in omloop. Op dit feestje dat vorig jaar plaatsvond, heeft Christina Aguilera zich laten fotograferen met mannen in adamskostuum.

Elke celebrity heeft wel een moment van uitgelekte seksfoto’s in zijn of haar carrière, dus ook Christina Aguilera. Nu is het alleen wachten totdat de foto’s beschikbaar zijn voor ons, want hoe de zangeres in haar hoofd haalt om een banaan te pijpen, is voor mij een raadsel.