Katy Perry heeft via haar Facebook beelden laten zien van de look die ze heeft in haar nieuwe videoclip E.T. Hier zie je foto’s van Katy Perry als alien.

De single E.T. van Katy Perry en Kanye West is al hartstikke populair, maar nu is het nog wachten op de videoclip die pas 31 maart gelanceerd wordt. Gelukkig zijn er beelden te vinden op de Facebook-pagina van Katy Perry

Op de foto’s zien we dat de 26-jarige zangeres een wel heel erg markant uiterlijk heeft. Katy’s make-up is helemaal in de stijl van een alien en ook haar nagels zijn buitenaards lang. Als ik ermee rekening houd dat deze look voor een videoclip is en niet voor het dagelijks leven, vind ik de buitenaardse versie van Katy Perry best geslaagd.

[pro-player width=’560′ height=’300′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=3K7BjAIP3es[/pro-player]