Ook al horen we niet veel meer van muziekzender TMF, toch komen de TMF Awards er alweer voor de 15e keer aan. Dit jaar zullen de awards in de buitenlucht uitgereikt worden, net als de twee voorgaande jaren. Het TMF Awards Festival 2011 wordt op 12 juni in Amsterdam georganiseerd.

Op de Javakade in Amsterdam zal het op eerste Pinksterdag een groot muziekspektakel worden. Nadat de TMF Awards jarenlang werden uitgereikt in de Ahoy in Rotterdam en de Heineken Music Hall in Amsterdam, is dit de derde keer dat de uitreiking van de TMF Awards gecombineerd wordt met een festival.

Tijdens het TMF Awards Festival 2011 kun je kijken naar optredens van de Jeugd van Tegenwoordig, dj Don Diablo, Ben Saunders en zijn broer Dean. Met hopelijk een zonnetje erbij zorgen ook The Partysquad en The Opposites ervoor dat er beweging in het publiek komt. Grote namen op het TMF Awards Festival zijn Kane en dj Chuckie. Natuurlijk ontbreken ook de awards uitreikingen dit jaar niet. Er worden muziekprijzen uitgedeeld in verschillende categorieën.

Ticket Prijzen
Normaal – € 32,50 exclusief € 1,75 service kosten
CJP ticket – € 28, – exclusief € 1,75 service kosten

Vanaf morgenochtend 10.00 uur kun je voor het TMF Awards Festival 2011 onder andere op de website van TMF een kaartje kopen.