Op 29 maart komt het nieuwe album genaamd Femme Fatale van Britney Spears uit. Het nummer Hold it against me is ook van deze plaat afkomstig.

Het album Femme Fatale van Britney Spears komt 29 maart uit en het werd vorige maand door de Baby One More Time zangeres aangekondigd met de woorden: “Ik heb de afgelopen twee jaar mijn ziel en zaligheid in dit album gelegd. Het is voor jullie, mijn fans, die me altijd hebben geholpen en gesteund.”

Femme Fatale is het 7e album van Britney Spears en het bevat twaalf nummers. Hold it against me staat ook op de cd en werd na een week alleen al via iTunes 411.000 keer gedownload. Begin deze maand kwam het nummer Till the World ends uit, dat ook afkomstig is van dit album.

Nadat we 11 jaar naar de zangeres mogen luisteren, word ik nu een beetje moe van Britney Spears. Ik vraag me af of de kritiek die ze in 2008 kreeg, toen ze met album Circus een comeback probeerde te maken, niet duidelijk genoeg was.

Ben jij benieuwd naar het nieuwe album van Britney Spears? Kijk dan naar dit filmpje voor een preview.

[pro-player width=’560′ height=’300′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=kRZeqhq13Rc[/pro-player]