Twijfel je nog waarheen jij en je vriendinnen op vakantie moeten gaan? Misschien kan dit artikel je helpen. Website Target map heeft de gemiddelde lengte van een penis in erectie per land onderzocht.

Grote penis

Vroeg jij je ook altijd al af of het echt waar is dat negers een grote penis hebben? Afrikanen hebben inderdaad een grote penis, maar het is niets vergeleken met de mannen uit het noorden van Zuid-Amerika. Zo hebben de mannen uit Ecuador een gemiddelde penislengte van 17,77 cm en de penis van de Colombianen en Venezolanen is gemiddeld 17,03 cm.

Penissen op vakantie

Als jij feestvakantie wil, raad ik je Rimini aan. De gemiddelde penislengte van de Italianen is namelijk 15,74 cm. Je kunt ook naar Chersonissos gaan, maar dat scheelt met 14,73 cm meer dan een centimeter. Als jij met je vriendinnen naar Marmaris gaat, hoop ik dat je geen Turkse man tegen het lijf loopt, want zijn penis zal rond de 14,11 cm zijn. De badplaatsen Ibiza en Salou raad ik je helemaal af, want de gemiddelde lengte van een Spaanse penis is 13,85 cm.

Europese penis

We kunnen ook prima thuisblijven, want wij hoeven niet te klagen met de Nederlandse mannen. Met een gemiddelde lengte van 15,87 cm staat Nederland op de 4e plek van Europa. De Hongaren staan met 16,51 cm voorop, daarop volgen de Fransen met 16,01 cm. Op de 3e plek staan de Tsjechen met een gemiddelde penislengte van 15,89 cm.

Kleinste penis

Als jij niet van een klein geslacht houdt, ga dan niet naar Azië. Van de grootste Aziatische vakantiebestemmingen, heeft Indonesië met 11,67 cm de grootse gemiddelde penis. Daarop volgt Maleisië met 11,49 cm, China met 10,89 cm, India met 10,24 cm en als laatste Thailand met 10,16 cm. De Zuid-Koreanen hebben het kleinste geslachtsdeel ter wereld, in erectie is de penis nog steeds maar 9,66 cm.

Ben jij benieuwd naar de Wereldkaart der Penislengte? Klik dan hier, en kom erachter hoe groot het geslacht van jouw vakantievriendje ongeveer zal zijn.