Acteurskoppel Renee Zellweger en Bradley Cooper en hebben een punt achter hun relatie gezet. Dit vertelt Us Weekly.


Afgelopen herfst zouden Renee Zellweger en Bradley Cooper nog gaan samenwonen, maar kennelijk werd het teveel voor het pas gehokte stel. De acteurs zijn nog niet eens 2 jaar samen, maar toch hebben ze de stekker eruit getrokken.

De 41-jarige Renee Zellweger, bekend van Bridget Jones, moest vorige week nog blozen van haar 5 jaar jongere vriend. Hangover acteur Bradley Cooper vertelde bij het tv-programma Inside The Actors Studio dat Renee echt bij hem past.

Overigens vind ik het niet echt verbazingwekkend dat Renee en Bradley uit elkaar zijn, de twee verschenen ook al apart op het pre-oscarfeestje. Toch zit er wel een voordeel in deze relatiebreuk. Lekkerding Bradley Cooper is weer single en dat zullen veel meiden zien als goed nieuws.

Foto via PRPhotos