Vanavond is de tweede aflevering te zien van het nieuwe programma Vakantieliefdes. Elke aflevering zien we twee meiden die hun liefde hebben opgedoken in hetzelfde vakantieland.

Vakantieliefdes doet mij denken aan het programma Grenzeloos Verliefd, maar verschilt hier toch van. In Vakantieliefdes emigreren de deelnemers namelijk niet naar het land van hun geliefde, maar bezoeken elkaar om te kijken of het gevoel er na de vakantie nog is. Elke week zien we twee meiden die allebei een vakantieliefde hebben in hetzelfde land. Een van de meiden gaat naar haar vakantieliefde toe en van de ander komt haar vakantieliefde naar Nederland.

Vanavond zien we de verliefde Kyra die haar vakantieliefde Ecka op gaat zoeken. Ze hebben maar anderhalve dag samen opgetrokken, maar willen elkaar heel graag weer zien. In Nederland krijgt Patricia een bezoekje van haar vakantieliefde Alex. Zouden ze zonder zon, zee en strand nog steeds zoveel gevoelens voor elkaar hebben?

Vakantieliefdes is vanavond, 20 maart, om 20.30 uur te zien op NET5.