Goed nieuws voor de American Pie liefhebbers, want er is een American Pie deel 4 op komst. Een aantal acteurs zou zelfs al getekend hebben voor de nieuwe American Pie film.

Afgelopen week werd Sean William Scott, in de film Stifler, opgenomen in de kliniek vanwege gezondheidsproblemen. Desondanks schrijft het blad People dat The Stiffmeister volgens zijn woordvoerder al getekend heeft voor American Pie 4. Ook oude bekenden als Jason Biggs (Jim) en Eugene Levy (dhr. Levenstein) zouden al getekend hebben voor een nieuw succes. Deel 1 en 2 van American Pie schijnen samen al 520 miljoen dollar te hebben opgebracht.

Nu is het nog wachten op de rest van de acteurs. Chris Klein (Oz), Thomas Ian Nicholas (Kev), Jennifer Coolidge (Stiflers moeder), Tara Reid (Vicky) en Mena Suvari (Heather) zouden in onderhandeling zijn over hun contract, maar van Eddie Kaye Thomas (Finch) en Alyson Hannigan (Michelle) is mij nog niets bekend.

Naast American Pie 1, American Pie 2 en American Pie: the Wedding is er nog een American Pie Presents serie, die ook over hitsige jongeren gaat. Deze serie is slechts een spin-off van het origineel en heeft niet dezelfde cast.

De titel van American Pie 4 wordt waarschijnlijk American Reunion, waarvan de opnames eind mei beginnen. Reserveer alvast premièrekaarten voor mij, want ik kan niet wachten op een nieuwe American Pie. Hoe denken jullie hierover?