Volgens Grazia hoeft Barbie uit Oh Oh Tirol niet meer voor de Oostenrijkse rechter te verschijnen. De Hagenees zou de inhoud van haar bierglas in het gezicht van haar skileraar hebben gegooid.

Tijdens de opnames van Oh Oh Tirol lag Barbie in de clinch met haar skileraar en ze gooide de inhoud van haar bierglas naar hem. De skileraar had hierdoor een snee in zijn gezicht en een gebroken tand. De aanklacht, die hij had ingediend tegen de blonde Hagenees, is nu weer ingetrokken.

Er zijn meerdere verhalen waarom Barbie haar bier in het gezicht van haar skileraar heeft gegooid. Het verhaal dat Barbie in het magazine Grazia vertelt is er één van: “Het ging ook echt helemaal nergens over. Hij was heel opdringerig en wilde de hele tijd met me op de foto. Op een gegeven moment was ik het zat en gooide ik mijn bier over hem heen. Vijf minuten later hebben we allebei onze excuses aangeboden.”

Het verhaal dat Barbie vertelt, verbaasd me. Als dit waar zou zijn, lijkt het me sterk dat skileraar aangifte heeft gedaan. Ik ben benieuwd naar de volgende rare streek van deze wandelende opblaaspop, wat vinden jullie van haar?