Goed nieuws en slecht nieuws voor de Adele fans. Het goede nieuws is dat Adele op 8 april een concert geeft in het Amsterdamse Paradiso. Het slechte nieuws is dat de kaarten zijn uitverkocht.

De Britse Adele is het meest bekend van het van Bob Dylan gecoverde nummer Make you feel my love. In januari is het nieuwe album van de zangeres uitgekomen, genaamd 21, hiervan is ook de single Rolling in the deep afkomstig. De single heeft nu al twee keer op de eerste plek van de top 40 gestaan.

Adele is nu op tournee om het album te promoten en ons koude kikkerlandje staat ook op haar lijstje. Op 8 april treedt de zangeres op in de grote zaal van het Paradiso in Amsterdam. Om 19.00 uur opent de zaal en het voorprogramma start om 19.30 uur. Om 20.30 uur begint Adele echt met zingen. Helaas zijn de kaarten uitverkocht, maar voor de grote fans zijn er kaarten via Marktplaats verkrijgbaar.