Victoria Beckham is in verwachting van een meisje. Na 3 jongens krijgen Victoria en David Beckham nu dan eindelijk een meisje!

Afgelopen januari maakte Victoria Beckham bekend dat zij voor de vierde maal in verwachting is. Over het geslacht van de baby wilde ze tot nu toe niets loslaten, maar David Beckham heeft vrijdag tijdens een lunch van zijn voetbalclub LA Galaxy laten weten dat ze een meisje verwachten. Volgens de Amerikaanse sportzender ESPN zou de voetballer hebben gezegd: “Dit is de eerste keer dat ik het ga zeggen: het is een meisje.”

Victoria Beckham liet al eerder weten heel graag een meisje te willen. Nu kan ik met dat na 3 jongen ook heel goed voorstellen. Victoria heeft immers nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze dol is op winkelen en al die schattige jurkjes zijn nog net even leuker om te kopen dan een jongens outfit. Kortom, ik verwacht dat Suri Cruise er in juli, want dan is Victoria uitgerekend, een serieuze concurrent bij krijgt!

Foto via PRPhotos