Nadat gisteren bekend werd dat Ashley Olsen en Justin Bartha uit elkaar zijn, is nu ook de andere Justin vrijgezel. Het is namelijk uit tussen Justin Timberlake en Jessica Biel.

De relatie tussen de twee zou al vaker aan een zijden draadje hebben gehangen, maar na vier jaar hebben Justin Timberlake en Jessica Biel nu toch echt samen besloten om te stoppen met hun relatie. Volgens de Britse krant The Daily Mail zou het stel hebben gebroken, omdat Justin vreemd zou hebben gereageerd op een speech van Jessica.

Bronnen vertellen de krant dat Jessica tijdens Justin’s verjaardag een speech gaf, waarin ze vertelde hoe blij ze was toen ze wist dat haar liefde voor hem wederzijds was. In haar emotionele toespraak vertelde ze dat ze tot over haar oren verliefd op hem was. Justin vond de speech niet erg indrukwekkend, want hij zou gereageerd hebben door op te staan en te schreeuwen ‘Yeah Bitches’!

Zien jullie het al voor je? De situatie moet wel heel ongemakkelijk zijn geweest. Of alleen dit voorval het einde voor hun relatie heeft veroorzaakt betwijfel ik. Voor de fans is het natuurlijk goed nieuws dat Justin weer vrijgezel is!

Foto via PRphotos