Niet alleen de outfits van celebrities zijn jaloersmakend, maar hun kledingkasten ook! Mijn kast is altijd te klein en te vol maar daar zullen deze sterren geen last van hebben, denk ik.

De inloopkast van Fergie is zo groot dat er plek is voor een enorme poef in het midden. De indeling van de kast van Olivia Wilde vind ik persoonlijk een beetje onhandig, maar het ziet er wel mooi uit.


Zo’n wandscherm als Eva Longoria heeft, zou ik ook wel willen hebben. American Idol jurylid Paula Abdul is absoluut geslaagd als het om haar schoenenkast gaat.


Als ik een kamer in huis over zou hebben, dan zou ik er net als Mariah Carey een schoenenhemel van maken.


Ik vind het nu al lastig kiezen, maar als ik net zoveel kleding zou hebben als Jamie Lynn Sigler dan zou ik er helemaal niet meer uitkomen. De schoenenkast van Christina Aguilera vind ik echt super gaaf. Die trap maakt het helemaal af.


De kast van Ashley Tisdale is echt super netjes geordend. Schoenen bij elkaar, een stapel broeken, een aantal tassen en zonnebrillen.


Nicky Hilton kan tijdens het kiezen van een outfit even heerlijk neerploffen op de grote stoel. De kledingkamer van Miley Cyrus is mij iets te meisjesachtig.

Welk meisje wil nou niet zo’n enorme inloopkast als de sterren?

Foto’s via Instyle