De mogelijkheid is er dat we binnenkort een naakte Britney Spears op internet vinden. De zangeres schijnt naaktfoto’s te hebben gestuurd naar haar voormalige bodyguard.

Heel even leek het erop dat Britney Spears weer een verantwoordelijk leven begon te leiden, maar nu lijkt het er op dat de zangeres toch weer terugvalt op haar oude levensstijl. Er wordt beweerd dat Britney naaktfoto’s van zichzelf heeft gestuurd naar ex-bodyguard Fernando Flores, dit om hem over te halen voor een seksrelatie.

Een vriend van Flores vertelt aan The Sun dat Britney op de foto’s met een camera tussen haar benen stond. Afgelopen september diende de bodyguard een klacht in tegen Britney Spears vanwege seksuele intimidatie. Ook werd de zangeres beschuldigd kindermishandeling.

Britney Spears ontkent dat ze de naaktfoto’s heeft gestuurd. De waarheid is slechts een kwestie van afwachten. Het zou mij niets verbazen als ik de foto’s tegenkom, want Britney heeft al vaker gekke dingen gedaan.