Omdat Nivea 100 jaar bestaat, is zangeres Rihanna naakt te zien in de nieuwe campagne van het merk. In mei is Rihanna’s evakostuum in de Nivea campagne te bewonderen.

In haar nieuwe clip S&M zingt Rihanna na-na-na-come on, maar dat kan vervangen worden door na-na-na-naked. In de campagne ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van Nivea, gaat de 23-jarige zangeres volledig uit de kleren.

De campagne gaat in mei van start, in dezelfde maand gaat de zangeres op wereldtournee. Deze tournee, ter promotie van het album Loud, is gesponsord door Nivea. Dit is overigens niet het enige waar Nivea geld aan uitgeeft, RiRi’s feest ter gelegenheid van haar 23ste verjaardag werd ook betaald door het merk.

Het verbaasd me niets dat Rihanna voor Nivea uit de kleren gaat, want ze is wel eens eerder naakt gefotografeerd. In 2009 kwamen naaktfoto’s van de S&M zangeres boven water, die RiRi zelf via haar telefoon heeft gestuurd.

Foto via PRPhotos