Eindelijk is het zover, de film Bridget Jones 3 komt eraan! En deze keer geen Bridget Jones die eeuwig op dieet is, want Renée Zellweger is niet van plan weer talloze kilo’s aan te komen voor de film.

De Britse krant The Sun komt met het nieuws dat Renée Zellweger toegezegd heeft om voor de derde keer Bridget Jones te spelen. Voor haar rol als Bridget Jones moest Renée Zellweger zich eerder al volstoppen om het postuur van het karakter te krijgen. Maar dit is zij niet nog een keer van plan, de slanke Zellweger komt dus terug als een dunne Bridget Jones.

Helaas moeten we nog wel even wachten op Bridget Jones 3, want de schrijvers van het script zijn nog volop bezig. The Sun weet wel vast een tipje van de sluier weg te geven, want in de eerste scène zal Bridget Jones tevreden naar de weegschaal kijken. Hopelijk niet weer in een grote huidskleurige onderbroek!

We weten allemaal dat Bridget Jones nogal een pechvogel is op liefdesgebied, maar daar komt in de derde film waarschijnlijk verandering in. De schrijvers van het script zouden namelijk ideeën hebben voor een zwangere Bridget Jones. Ook zullen haar liefdes Mark Darcy (Colin Firth) en Daniel Cleaver (Hugh Grant) weer in de film te zien zijn. Bridget Jones zal waarschijnlijk twijfelen wie de vader is!

Het is duidelijk zijn dat ze in de derde Bridget Jones film haar gewicht eindelijk onder controle heeft, wat haar eerder nooit lukte. Maar hoe zit het met de overmatige drankjes die ze drinkt en het teveel aan sigaretten dat ze rookt. Zou ze ook hier mee gestopt zijn? Het is helaas nog niet bekend wanneer de film gemaakt gaat worden, maar we hebben iets om naar uit te kijken!