Geen stress als jij op woensdag 9 maart niet aanwezig kunt zijn bij het concert van James Blunt. In de zomer komt de zanger terug naar Nederland, hij geeft een openlucht concert op 3 juli.

Het concert van James Blunt in de Heineken Music Hall op 9 maart is volledig uitverkocht, maar gelukkig kunnen we aankomende zomer weer van de zanger genieten. Op zondag 3 juli geeft James Blunt een openlucht concert in het Nijmeegse Park Brakkenstein.

Het concert is er om het nieuwe album van James Blunt, genaamd Some kind of trouble te promoten. In november kwam dit album uit en het kwam op de tweede plaats van de Album Top 100. De zanger is nu druk bezig met de optredens van zijn album.

James Blunts concert Some kind of trouble is op zondag 3 juli 2011 in Park Brakkenstein in Nijmegen. De kaarten voor het concert kosten 39 euro.