Zondag worden in Amerika voor de 83ste keer de Oscars uitgereikt. Bij de Oscars 2011 worden prijzen uitgereikt voor de beste films.

Tijdens de uitreiking van de Oscars 2011 die zondag plaatsvindt, worden prijzen in verschillende categorieën gegeven voor de beste films uit 2010. Er zijn heel veel categorieën, van beste film en beste script, tot beste mannelijke en vrouwelijke hoofdrol. Er zullen dus aardig wat glimmende gouden beeldjes voorbij komen.

Als je geen glimp wil missen van de Oscars 2011, dan kun je vanavond vanaf 23.45 uur live vanuit Hollywood dit grote evenement bekijken op Film1. Normaal moet je hiervoor betalen, maar voor deze speciale gelegenheid is het gratis. Bridget Maasland laat ons live vanaf de Rode Loper zien hoe de sterren gekleed gaan, waar ik heel benieuwd naar ben! Wat vinden jullie de beste film uit 2010?

Live uitzending Oscars 2011