Volgend weekend gaat carnaval weer van start, het verkleedfeest van het jaar. Omdat ook jij goed gekleed moet gaan, heeft Meidenblog een aantal outfits voor carnaval op een rijtje gezet.

Lief

Je bent echt origineel als je als pelgrim verkleed gaat, maar een carnavalsoutfit van een engel is makkelijker te krijgen. Misschien vergroten de uitstekende vleugels de kans om een praatje te maken met die leuke jongen, als per ongeluk jouw vleugel tegen hem stoot. Als je niet van uitstekende accessoires houdt, kan je ook kiezen voor een nonnenpak.

Dieren

Een heel ander thema dan het voorgaande, is het thema dieren. Als je als een dier verkleed gaat, ben je net even iets anders gekleed dan de rest en daarnaast kan je nog steeds vrouwelijk zijn. Je kunt denken aan een stoere beer, een schattig bijtje, een sexy konijn of een elegante goudvis.

Stoer

Deze outfits voor carnaval laten zien dat de combinatie tussen sexy en stoer echt mogelijk is. In een scheidsrechterskostuum, zoals linksboven, kan jij bepalen wie die rode kaart krijgt en waarom. Ook kan je de spanning opzoeken door gekleed te gaan als een gangster of als een soldaat. Als jij het nooit te nauw neemt met de regels, is een boevenjurk ook geschikt voor je.

Vrouwelijk

De nerds op school zijn meestal niet leuk, maar jij blijft leuk als je als zo gekleed gaat. Ook hoef je tegenwoordig iets minder lang te wachten om een bruidsjurk te dragen dan tot die grote dag, want jij trekt gewoon een bruidsjurk aan tijdens carnaval. Of ben jij juist het zorgende typetje? Dan is een verpleegsterpak of een kostuum van een kamermeisje echt iets voor jou.

Disney

Wat waren die Disney films leuk en wat hebben we er veel naar gekeken. Gelukkig hoeven we de personages niet te missen, want met carnaval komen ze weer tot leven. Als jij de personages ook zo leuk vindt, koop dan een kostuum van Alice van Alice in Wonderland, Belle van Belle & het beest, Jasmine van Aladdin of een kostuum van Sneeuwwitje uit Sneeuwwitje en de zeven dwergen.

Origineel

Met deze outfits voor carnaval ben je nooit standaard of afgezaagd gekleed en ze zijn wel erg leuk. Ga weer terug in de tijd met een jurk van Marie Antoinette. Je kunt ook als showgirl gaan of als Betty Boop. Als je als sekssymbool Marilyn Monroe gaat, let dan een beetje op je rok.

Tijdloos

Deze carnavalsoutfits zijn altijd leuk en vrij tijdloos. Je kunt verkleed gaan als geisha of als een stoere piraat. Je kunt ook gaan als een schattig elfje, of als een stoere matador.