Duffy stopt met zingen. De zangeres gaat de muziekindustrie achter zich laten, want ze wil in het huwelijksbootje stappen met haar vriend Mike Philips, dan kunnen ze samen kinderen krijgen en op het platteland gaan wonen.

Zangeres Duffy is toe aan een huisje-boompje-beestje-bestaan met haar vriend, rugbyspeler Mike Philips. Ze wil trouwen met Mike en dan samen een gezin stichten. Vervolgens wil de zangeres met de hele familie Philips gezellig op het platteland gaan wonen en daarom wil ze nu stoppen met zingen.

Duffy’s debuutalbum Rockferry was met de hits Mercy en Warwick Avenue een groot succes, ze had gehoopt dat haar nieuwe album Endlessly net zo populair zou worden, maar dit was toch een tegenvaller voor de Welse zangeres.

Volgens een bron van het Britse dagblad Daily Mirror heeft de 26-jarige Duffy geen zin om na de flop van Endlessly weer moeite te doen voor een comeback.

Foto via PRPhotos