Vorig jaar kwam prostituee Irma Nici met het verhaal seks te hebben gehad met David Beckham. De voetballer heeft dit altijd ontkend, maar nu meldt de tweede getuige zich voor de rechtbank. Dit is een collega van Irma, die haar verhaal wil bevestigen.

Irma Nici krijgt versterking. Een collega van haar wil voor de rechter Irma’s verhaal bevestigen. Vorig jaar heeft Irma aan het tijdschrift In Touch verteld dat zij en David Beckham diverse malen het bed hebben gedeeld en zelfs een trio met nog iemand hebben gehad.

David Beckham klaagde het blad aan en eiste een schadevergoeding van 20 miljoen euro, omdat deze beschuldigingen een negatieve invloed op zijn privéleven en carrière zouden hebben. Hij heeft het verhaal altijd ontkend. Dat is niet heel gek, want Victoria Beckham bevalt aankomende zomer van hun 4e kind.

Niemand weet nog wie de prostituee is, die Irma Nici komt versterken, maar volgens Nici’s voormalige baas gaat het om een blanke vrouw, woonachtig in New York. De vrouw heeft al contact gehad met Nici’s advocaat.

Foto via PRPhotos