De huizen van de celebrities zijn super. Het uitzicht, de zwembaden, de ruimte. Al denk ik niet dat je echt gelukkig bent als je in je eentje in zo’n enorm huis woont.

Het huis van Ashley Tisdale heeft alles wat ik zou willen hebben. Een zwembad met een paar ligbedden, een grote woonkeuken en een ruime slaapkamer. Dat heeft ze op haar leeftijd best goed gedaan, toch?


Het huis van Christina Aguilera is helemaal naar haar stijl ingericht. Een beetje over de top, maar wel origineel. Ze heeft zelfs een enorme gokhal in haar huis. Het bad en het hemelbed vind ik wel super.


Modern Family actrice Julie Bowen heeft een super mooi huis. Lekker licht waardoor het nog groter lijkt. Het gele behang met de bloemen vind ik lekker vrolijk.


Haar stem leent ze uit aan bijvoorbeeld Gossip Girl, maar haar huis houdt Kristen Bell lekker voor zichzelf. Allemachtig, wat zou ik hier graag willen wonen. Heb je die tuin gezien?


Het huis van Olivia Wilde, die we kennen van The OC en House, is knus ingericht. De vloerkleden, het kleurgebruik en de schilderijtjes geven je een huiselijk gevoel.


Iedereen wil toch zijn warme zomeravonden doorbrengen zoals Jessica Alba dat doet? Heerlijk in haar tuin samen met vriend Cash Warren. Persoonlijk vind ik het een heel schattig huisje.


Het huis van ontwerpster Donatella Versace is enorm maar erg gezellig komt het niet over. Alles is zo netjes opgeruimd, alsof er helemaal niet geleefd wordt.

Persoonlijk zou ik best in zo’n huis willen wonen, maar dan wel met lieve vrienden en familie.

Foto’s via Instyle