Gisteravond hebben Jessica Alba en haar man Cash Warren via diverse social media laten weten dat de actrice weer zwanger is en een dochter verwacht.

Jessica Alba heeft gisteravond via Facebook bekend gemaakt dat haar dochter er een grote zus bij krijgt. Ook heeft ze in blijdschap het goede nieuws van haar zwangerschap getwitterd. Jessica en Cash kozen ervoor om het op deze manier openbaar te maken, zodat wij het niet via andere media te horen zouden krijgen.

Cash en Jessica ontmoetten elkaar in 2004 tijdens de opnames van de film Fantastic Four. Blijkbaar sprong de vonk gelijk over, want op 19 mei 2008 stapte het stel in het huwelijksbootje. Alba was op dat moment hoogzwanger en op 7 juni 2008 zag hun dochter Honor voor het eerst het levenslicht. In een interview vertelde de actrice dat Honor niet gepland was, maar dat haar geboorte een van de mooiste dingen is die Jessica zijn overkomen.

We hadden het kunnen weten, want als we kijken naar Jessica’s foto tijdens de uitreiking van de BAFTA die afgelopen zondag plaatsvond, zien we ook een klein buikje bij de actrice. Jessica en Cash, van harte gefeliciteerd.

Foto via PRPhoto’s