Lady Gaga wordt vaak de opvolger van Madonna genoemd. Maar is het dan ook nodig om Madonna’s singles te kopiëren? Dit lijkt wel het geval bij Lady Gaga’s nieuwe nummer Born this way.

Afgelopen vrijdag bracht de zangeres haar nieuwe single Born this way uit. Helaas lijken stukken ervan erg op Express yourself van Madonna en lijken er ook invloeden van de hit Vogue in te zitten. Lady Gaga, die gisteren tijdens de Grammy Awards opkwam in een ei, wordt vaker met Madonna vergeleken vanwege haar unieke presentatie.

Born this way gaat erover dat je van jezelf moet houden zoals je bent. Ik vind het erg bijzonder om dit van Lady Gaga te horen, aangezien Lady Gaga qua uiterlijk niet echt natuurlijk is. Het gelijknamige album van de single komt uit op 23 mei.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=Z4a8QtvOkBQ[/pro-player]