Tijdens de 53e Grammy Awards heeft Lady Gaga zichzelf weer overtroffen, deze keer niet door een vleesjurk te dragen maar door uit een ei te komen tijdens haar act.

We waren allemaal benieuwd wat voor entree Lady Gaga nu weer zou verzinnen voor de Grammy 2011 uitreiking. Na haar vleesjurk tijdens de MTV’s Video Music Awards zijn we wel wat van haar gewend. Gisteren liep het team van de zangeres, bestaand uit 4 mannen en 4 vrouwen, het Stapless Center in LA binnen. Ze droegen een doorzichtig ei, hierin zat Lady Gaga 3 uur lang met een zuurstofmasker op.

Op de Grammy uitreiking zong Lady Gaga het nummer Born this way, dat vrijdag is uitgebracht. Tijdens haar act werd ze letterlijk uit het ei geboren, dat ontworpen is Hussein Chalayan. Gelukkig was haar act het allemaal waard, want ze ging niet met lege handen naar huis. Ze kreeg namelijk een award voor de beste vrouwelijke popartiest.

Foto via PRPhoto’s