Morgen is het alweer Valentijnsdag. Zit jij dan gezellig met je vriend op de bank, dan kunnen jullie samen genieten van de romantische films die hieronder staan en die perfect zijn voor Valentijnsdag. Maar ook voor de single meiden onder ons is het heerlijk om weg te zwijmelen bij deze films waar alles om de liefde draait.

Just like heaven

Mark Ruffalo speelt de depressieve tuinarchitect David, die net een nieuwe woning in San Francisco heeft gevonden. Bij zijn nieuwe huis krijgt hij er Elizabeth (Reese Witherspoon), die in het nabijgelegen ziekenhuis in coma ligt, er gratis bij. Elizabeth duikt op de meest vreemde momenten op en omdat David de enige is die haar kan zien levert dit nogal wat hilarische momenten op. Elizabeth wil haar oude woning nog niet loslaten en doordat ze elkaar steeds vaker zien worden ze zelfs verliefd. Elizabeth’s zus wil het leven van Elizabeth beëindigen, maar David wil dit voorkomen door haar lichaam uit het ziekenhuis weg te halen. Zou deze liefde tussen het nu en hiernamaals stand houden?

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=e5dAuS02Zfc[/pro-player]

Going the Distance

Als je ook een vriendje hebt die ver bij je vandaan woont, kun je je waarschijnlijk goed inleven in deze film. Drew Barrymore speelt de grappige Erin die verliefd wordt op Garett (Justin Long). Haar humor spreekt hem aan en na zes weken samen zijn kan hij ook niet meer zonder haar. Zij woont in Stanford , hij in New York. Van te voren hadden ze niet gepland nog bij elkaar te blijven, maar ze kunnen niet meer zonder elkaar. Vastgeplakt aan hun telefoon proberen ze elkaar nog vaak te spreken, maar deze lange afstandsrelatie brengt natuurlijk een hoop problemen met zich mee.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=1HGDx2cAdMo[/pro-player]

Valentine’s day

Mocht je deze film nog niet gezien hebben, dan is 14 februari het uitgelezen moment om hem te bekijken. Valentine’s day gaat, hoe kan het ook anders, over verschillende stelletjes die allemaal hun eigen problemen hebben rondom Valentijnsdag. Ashton Kutcher speelt een van de hoofdrollen en dat vinden wij natuurlijk altijd leuk! Het is een film vol bekende gezichten, want ook Julia Roberts, Jamie Foxx, Anne Hathaway, Jennifer Garner en Taylor Swift zijn in Valentine’s day te zien.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=7tPfYzITzU0[/pro-player]