Aanstaande maandag is het Valentijn en dat geeft reden voor een feestje. En omdat we dinsdag weer helaas naar school moeten, vieren we Valentijn gewoon zaterdag. Niet getreurd als je single bent, misschien kom je hier wel een hele leuke jongen tegen. Ik heb voor jullie een overzicht gemaakt van de leukste feesten.

Amsterdam – Framebusters Valentine Special

Deze avond staat helemaal in het teken van de liefde, liefde voor elkaar en liefde voor muziek. Als je single bent is dit voor jou de kans om jouw Valentijn tegen te komen. Als je een ladyticket in de voorverkoop koopt, kan je samen met jouw vriendin op dezelfde kaart. Op deze avond komt er een speciale Valentine Set van T’Amore en Marc Benjamin. Zelfs MC Gee komt langs om haar Valentijnsnummer te zingen.

Escape
Rembrandtplein 11 Amsterdam
23:00 tot 05:00 uur

Een ladyticket in de voorverkoop is 16 euro

21+

Den Haag – Mansion’s Valentine Special

House-DJ en zangeres Rae uit Londen komt speciaal naar Den Haag om van deze avond een geweldig spektakel te maken. Als je een vriend hebt, kunnen jullie gebruik maken van de romantische VIP-tafels. Je hoeft je als vrijgezel ook niet zielig te vinden, ga lekker op mannenjacht terwijl Rae de plaatjes draait.

Millers
Plein 10, Den Haag
22:00 tot 04:00 uur

Tickets zijn 7,50 euro in de voorverkoop

Rotterdam – Latin Lovers Clubnight

Voor een Latijns-Amerikaans feest hoef je niet meer naar Brazilië want in Club Vie knallen ook de trommels door de speakers. Een ladyticket geeft toegang aan twee meiden en zo kunnen jij en je vriendinnen jongens gaan versieren, want het is schudden geblazen in Club Vie.

Club Vie
Maasboulevard 300 Rotterdam
19:00 tot 05:00 uur

Een ladyticket is in de voorverkoop 15 euro

21+

Utrecht – Winter Kriebels

Nu de winter hopelijk ten einde loopt kunnen we weer opwarmen bij Winterkriebels. Je kunt niet stil blijven staan bij de mixen van Afrojack, Gregor Salto, Skitzofrenix, Lucien Foort, Leroy Styles en meer. Het decor van Central Studios is helemaal in de winterstijl.

Central Studios
Gietijzerstraat 3-5 Utrecht
22:00 tot 05:00 uur

Tickets zijn 25 euro
18+