In de film Gulliver’s Travel komt Gulliver terecht op een eiland waar hij veel groter is dan de mensen die op het eiland wonen. Dit enorme lengteverschil levert nogal wat komische momenten op.

Lemuel Gulliver, gespeeld door Jack Black, is een journalist die voor zijn werk een bijzondere opdracht heeft gekregen. Hij gaat voor deze opdracht op reis naar de welbekende Bermudadriehoek, maar de reis verloopt niet helemaal volgens plan. Onderweg komt hij terecht in een grote draaikolk en als hij weer aarde onder zijn voeten heeft, ziet Gulliver niets anders dan hele kleine mensjes om zich heen.

Gulliver komt tot de ontdekking dat hij terecht is gekomen op het eiland Lilliput. Hij steekt een heel stuk boven de eilandbewoners uit en schrikt zich rot als hij dit in de gaten heeft. De lilliputters zijn op het begin niet blij met de aangespoelde reus, maar als ze hem beter leren kennen wordt hij zelfs hun held.

De film Gulliver’s Travels is vanaf vandaag in de bioscoop te zien.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=J-wXbyEQ5TM[/pro-player]