Jude Law en Sienna Miller lijken geen genoeg te krijgen van het uit elkaar gaan. Volgens een vriend van het Hollywoodkoppel ging het verloofde stel een paar weken geleden uit elkaar. Ze blijken ook al een tijdje gescheiden te leven.

Jude Law en Sienna Miller verloofde zich voor het eerst met de kerst van 2004. De actrice pikte het niet dat haar verloofde vreemdging met de oppas van Judes kinderen uit een vorig huwelijk. Daarom ging het acteurskoppel in 2006 uit elkaar.

In het najaar van 2009 werden Jude en Sienna toch weer een stel en bovendien maakten ze afgelopen jaar weer een verloving bekend. De blonde actrice scheen de laatste tijd helemaal in de ban te zijn van de grote dag. Ze wilde een bohemian-bruiloft en haar jurk zou uitworpen worden door haar zus Savannah.

Ik vraag me af of de Sherlock Holmes acteur zenuwachtig werd van Sienna’s huwelijksmood of dat hij zijn handjes niet thuis heeft kunnen houden en weer is vreemdgegaan.

Foto via PRPhotos