Het is alweer de tweede maand van het jaar en ook in februari kunnen we weer heerlijk gaan feesten. Zo zijn er meteen de eerste zaterdag in februari al een aantal feesten te vinden. Dus heb je zin om te dansen, te drinken en uit je dak te gaan, kijk dan of er een feestje bij je zit.

Nijmegen – GirlsLoveDJs XXL Edition
Meisjes houden van DJ’s en DJ’s houden van meisjes, de ideale combinatie dus. Vanavond kun je bij de XXL Edition van GirlsLoveDJ’s bekijken welke DJ jij het leukste vindt. En er is nogal wat keuze hoor: Jaziah, Billy The Klit, Phaleriau en jongens van The Partysquad zijn aanwezig.

The Matrixx
Wijchenseweg 204 Nijmegen
22:00 tot 05:00 uur
Tickets 15 euro in de voorverkoop, 18 euro aan de deur
18+

Den Haag – Billy The Klit – Solo
Volgens de organisatie van dit feestje wordt het een party waar je als echte Hagenees geweest moet zijn. Dat schept natuurlijk nogal hoge verwachtingen. Maar als ik naar de line-up kijk, denk ik dat ze die wel waar kunnen maken. Naast Billy The Klit komen ook Marboo, Ziggy Stardust en Dani L. Mebius hun kunsten vertonen.

Paard van Troje
Prinsegracht 12 Den Haag
23:00 tot 04:00 uur
Tickets 10 euro in de voorverkoop, 14 euro aan de deur
18+

Schagen – Weeshouse
Als je van zoet houdt, zit je hier goed. Basterd & Suiker, komen namelijk optreden en dat zijn absoluut niet de enige Shermanology, Nasty Nelis en Jaz von D zijn namelijk ook weer van de party morgenavond.

Igesz
Markt 22 Schagen
23:00 tot 06:00 uur
Tickets 10 euro in de voorverkoop, 15 euro aan de deur
16+

Amsterdam – Sssst
Natuurlijk hoef je je mond niet te houden op dit feestje. Je kunt gewoon heerlijk mee bleren en dansen op de plaatjes die gedraaid worden door onder andere Tom Ruijg, Versa Vica en Michiel Tettero.

Sugar Factory
Lijnbaansgracht 238 Amsterdam
00:00 tot 05:00 uur
Tickets 10 euro in de voorverkoop, 12.50 aan de deur
18+