Het gerucht gaat dat Kate Moss gaat trouwen met Jamie Hince. Zou het ditmaal dan werkelijk gaan gebeuren of is het de zoveelste roddel over een mogelijk huwelijk.

Hoewel Kate Moss en vriendlief Jamie Hince zelf nog niet hebben aangekondigd dat ze gaan touwen, is The Sun ervan overtuigd dat de twee op 2 juli in het huwelijksbootje stappen. Jamie zou Kate namelijk dinsdag in bed ten huwelijk hebben gevraagd. Net toen Kate haar nachtlampje uit wilde doen, klikte Jamie het weer aan en stelde hij de vraag. Natuurlijk deed hij dit wel met vintage verlovingsring in zijn hand.

Volgens een vriend van het stel had Jamie het huwelijksaanzoek perfect voorbereid. Hij zou zelfs toestemming hebben gevraagd aan de ouders van het topmodel. Verder vertelde hij ook aan The Sun dat Kate een heel groot feest wil geven.

Kortom, de kans is groot dat Kate en Jamie elkaar aankomende zomer het ja-woord geven. Maar met deze twee weet je het maar nooit, want het gonsde eerder ook al van de geruchten dat de tortelduifjes afgelopen zomer waren getrouwd.

Foto via PR Photo’s