Na de middelbare school moet je een keuze maken voor een vervolgopleiding. De meeste meiden vinden dit lastig omdat ze nog geen idee hebben wat ze de rest van hun leven willen doen. Daarom wordt er in Amsterdam de beroepskeuzebeurs 2011 georganiseerd.

2 en 3 februari 2011 kunnen alle meiden die nog geen idee hebben wat ze willen worden een kijkje nemen in de Amsterdam Rai. Daar wordt namelijk een speciale beroepskeuzebeurs georganiseerd waar je op een leuke manier kennis maakt met verschillende opleidingen, beroepen en branches.

Tijdens de beroepskeuzebeurs 2011 is er een bepaalde route die je kunt lopen door verschillende branches en daarnaast is het mogelijk om een beroepskeuzetest te doen, te speeddaten of een quiz te maken. Je kunt vragen stellen en informatie halen over MBO of HBO opleidingen bij de deelnemende onderwijsinstellingen die op de beurs staan.

De beroepskeuzebeurs 2011 is gratis te bezoeken, maar je moet wel van tevoren je gratis E-ticket bestellen. Is deze beroepskeuzebeurs iets voor jou of weet jij al lang wat je later wilt worden?

Openingstijden van de beroepskeuzebeurs 2011:
Woensdag 2 februari van 11:00 tot 20:30 uur
Donderdag 3 februari van 11:00 tot 16:00 uur