Volgens vele media heeft Bruno Mars bekend voor de rechtbank dat hij vier maanden geleden in het bezit was van cocaïne. De zanger is er vanaf gekomen met een boete, een taakstraf en een jaar voorwaardelijk.

Bruno Mars werd op 19 september aangehouden nadat bewakers hem hebben betrapt met een zakje wit poeder in een toilet van het Hard Rock Hotel in Las Vegas. Na een aantal testen is bevestigd dat dit cocaïne was. Volgens verschillende Amerikaanse media kreeg de zanger 200 uur taakstraf, een boete van 2.000 dollar (ongeveer 1.460 euro) en een jaar voorwaardelijk. Hij zal ook in therapie moeten gaan.

De advocaat van Mars zegt dat de zanger erg opgelucht is dat de zaak hiermee klaar is. Het is voor het eerst dat Bruno in aanraking komt met de justitie.

We hopen dat hij niet opnieuw de fout in gaat, waardoor hij in de gevangenis beland. Zo kunnen we nog van zijn lekkere nummers blijven genieten.

Foto via PR Photo’s