Niet getreurd als je niet bent uitgenodigd voor de Amsterdam Fashion Week, er zijn namelijk genoeg andere leuke dingen die je morgenavond kunt doen. Lees snel verder om erachter te komen waar je zoal uit kunt kiezen.

Amersfoort – Minimaal Kabaal
Op dit feestje wordt gerouwd maar ook gefeest, het is namelijk het allerlaatste minimaal kabaalfeest en dat brengt dubbele gevoelens met zich mee. Tijdens de afscheidsparty van minimaal kabaal zullen Egbert, Stan B en Pompidou ervoor zorgen dat je de minimaal kabaal nooit zult vergeten.

De Kelder
Eemlaan 1 Amersfoort
22:00 tot 05:00 uur
Tickets 10 euro
18+

Amsterdam – Recognize High Heels Edition
Uitgaan op je hakken is niet bepaald comfortabel, maar bij dit feestje kun je natuurlijk eigenlijk niet anders. Trek daarom je hoogste hakken en ga samen met onder andere Kid Kaio, Skitzofrenix en Sir Edward helemaal uit je dak morgenavond.

Hotel Arena
’s Gravesandestraat 51 Amsterdam
23:00 tot 04:00 uur
Tickets 12 euro in de voorverkoop
18+

Eindhoven – Awakenings
Bij dit feest zijn zoveel verschillende DJ’s aanwezig dat het in principe wel een te gek feestje moet worden. Dus als je in de buurt van Eindhoven woont en van techno houdt, moet je hier even een kijkje nemen.

Klokgebouw
Klokgebouw 141 Eindhoven
22:00 tot 07:00 uur
Tickets 35 euro
18+

Haarlem: Stalker presents Mike Ravelli & Miss Melera
Twee nieuwkomers, Mike Ravelli & Miss Melera, krijgen aanstaande zaterdagavond de kans om Stalker eens goed op zijn kop te zetten. De twee hebben al aardig wat ervaring, dus het zal waarschijnlijk een gave avond worden.

Club Stalker
Kromme Elleboogsteeg 20 Haarlem
23:00 tot 05:00 uur
Tickets 7 euro in de voorverkoop, 9 euro aan de deur
18+