Wat is pijpen eigenlijk? Pijpen is het oraal bevredigen van de penis van een jongen. Veel meiden die nog geen ervaring met pijpen hebben, zijn er wel nieuwsgierig naar. Daarom lees je in dit artikel wat je wel moet doen, wat je vooral niet moet doen en andere tips en trucs om een jongen te pijpen.

Veilig pijpen
Voordat je begint met pijpen zorg dat hij ALTIJD een condoom om heeft!

Hoe?
Wanneer je gaat pijpen, houd dan de schacht van de penis met één hand vast. Zo kun je hem een beetje sturen en zelf bepalen hoe ver je hem in je mond neemt. Concentreer je vervolgens op de gevoelige plekjes en begin daar met likken of zuigen.

Zorg ervoor dat je wanneer je pijpt je tanden af dekt met je lippen, want anders kan het nogal pijnlijk zijn. Daarnaast moet je veel spuug gebruiken want dat is een natuurlijk glijmiddel. Het beste is om vooraf je lippen en je tong nat te maken.

Praat
De meeste jongens vinden het geweldig wanneer ze mogen klaar komen in de mond van een vrouw, maar ik kan me goed voorstellen dat je daar niet op zit te wachten. Wanneer je dat niet wilt of wanneer je helemaal niet wilt pijpen, vertel het hem dan. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je iets doet zonder dat je het zelf ook wilt!

Proberen
Bij het pijpen kun je verschillende bewegingen uit proberen, zoals korte en lange halen, weinig of veel druk, de hele penis of alleen de eikel. Praat hierover en vraag wat hij het lekkerst vindt. Smaken verschillen, dus het kan best zijn dat hij iets heel anders lekker vindt dan andere jongens die je misschien ooit gepijpt hebt.

Houding
Pijpen gaat het gemakkelijkst wanneer hij zich recht voor jou bevindt. Daarbij kan hij liggen, staan of zitten en ga jij tussen zijn benen zitten of kniel je. Naast deze actieve houding, kun je ook kiezen voor de passieve houding waarin jij eigenlijk een stuk minder hoeft te doen.

Bij de passieve houding ga je zelf op je rug liggen en laat je hem het werk doen. Dit lijkt misschien lekker makkelijk, maar het nadeel is dat je het bewegen niet kunt variëren en jij een stuk minder controle hebt.

Naast bovenstaande houdingen is standje 69 ook een goede houding om iemand in te pijpen. Het leuke, maar ook het moeilijke is dat je elkaar in dit standje tegelijkertijd kunt verwennen. Veel mensen hebben moeite zich te concentreren op wat ze aan het doen zijn en vergeten daarmee ook te genieten. Natuurlijk is dit bij iedereen anders, want er zijn ook mensen die dit een prima houding vinden.

Vies
Als je pijpen vies vindt vanwege de smaak van de condoom, gebruik dan een smaakjescondoom. Als het om de geur gaat, kun je eerst samen douchen of het onder de douche doen.

Tips
Als je het spannend wilt houden, richt je bij het pijpen niet meteen op de penis. Streel eerst zijn dijen, buik en billen of geef hem kusjes op deze plekken. Wacht met pijpen tot hij niet meer te houden is.

Tijdens het pijpen kun je zijn orgasme ook nog uitstellen, waardoor het nog heviger wordt. Dit doe je door bijvoorbeeld weer kusjes op zijn buik of dijen te geven.

Succes!