Paris Hilton en Lindsay Lohan zijn gevraagd om tegen elkaar te boksen. Het knoppartijtje zou de dames maar liefst 1 miljoen dollar opleveren.

Zowel Paris Hilton als Lindsay Lohan staat bekend om haar divagedrag. Daarnaast hebben de 2 al een aantal keer fikse ruzie gehad, dus een bokspartij tussen de feestbeesten zou weleens een groot succes kunnen worden. Daarom heeft de Hollywood Boxing Federation Paris en Lindsay gevraagd om tegen elkaar te boksen.

De dames moeten 3 keer 1 minuut in de boksring verschijnen en dragen tijdens het gevecht, waarvoor ze beide 500.000 dollar krijgen, handschoenen ter grootte van hoofdkussens. Het idee achter de wedstrijd, die de naam de foute dames van Hollywood heeft gekregen, is om de opbrengst te schenken aan een campagne tegen drugs en alcohol of aan een liefdadigheidsinstelling.

Hoewel ik in eerste instantie mijn geld op Paris wilde zetten, twijfel ik nu toch. De vader van Lindsay, Michael Lohan, is namelijk de kampioen van het celebrityboksen. Dus het zou zomaar kunnen dat Lindsay zijn boksgenen heeft geërfd. Wie denk jij dat er gaat winnen?

Foto’s via PR photo’s