Ben Saunders is vanavond als grote winnaar van The Voice of Holland uit de bus gekomen. Dit was voor veel mensen geen verrassing. Eigenlijk was dit al duidelijk op het moment dat iedereen omdraaide tijdens zijn auditie en zijn coach Van Velzen zo blij was dat hij in de armen van de getatoeëerde Ben sprong.

Na een zoektocht van vijf maanden, was het vanavond dan eindelijk tijd voor de finale van The Voice of Holland. De eerste deelneemster die het veld moest ruimen in de spectaculaire live finale was Leonie Meijer, de lieveling van coach Jeroen van der Boom.

Kim de Boer, mijn favoriet en de leerlinge van coach Angela Groothuizen, was helaas de tweede die af moest vallen. Uiteindelijk stonden ook Nick & Simon met lege handen want Pearl Jozefzoon moest helaas als derde afvallen.

Gefeliciteerd Ben Saunders!

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=rPaysD472r4[/pro-player]