Wie nog bij moet komen van alle feesten uit 2010 heeft pech, want de feesten gaan in 2011 net zo hard door. Voor de feestbeesten die geen genoeg kunnen krijgen van alle feestjes, heb ik een overzicht gemaakt van vier leuke party’s.

Den Haag – I Love Los
De naam van dit feest klinkt naar mijn idee een beetje fout, maar de line-up is dat zeker niet. Laidback Luke, Sunnery James & Ryan Marciano en voor iedereen die bang is in het donker Glowinthedark komen er een geweldige avond van maken. Dus gooi die heupen los op I Love Los in Den Haag!

Paard van Troje
Prinsegracht 12 Den Haag
23:00 tot 04:00 uur
Tickets 12.50 euro in de voorverkoop, 15 euro aan de deur
18+

Utrecht – Mascarada
Morgenavond komen Gregor Salto, Lucien Foort, Jasper Clash en Chris Rox hun kunsten vertonen in Utrecht. De bedoeling bij dit feest is dat iedereen met een speciaal masker op naar het feest komt, in principe een soort gemaskerd bal dus. Handig wanneer je een aantal wallen van de vorige avond hebt!

Club Monza
Potterstraat 16 Utrecht
23:00 tot 05:00 uur
Tickets 10 euro in de voorverkoop, 12.50 euro aan de deur
18+

Amsterdam – Intuition Winter Festival 2011
De meeste meiden vinden de winter niet bepaald iets om een feestje over te vieren, al die vervelend sneeuw en die kou. Maar gelukkig zijn ze het daar de Westerunie niet mee eens en organiseren zij een leuke party waar wij dan weer terecht kunnen.

Westerunie
Klönneplein 4-6 Amsterdam
22:00 tot 05:00 uur
Tickets 15 euro
18+

Tilburg – Latin Drumz
Ook in Brabant kunnen we aankomend weekend terecht om flink los te gaan. Onder andere Edson Cesar, Funk D, Master D en Shermanology zullen daar de tent eens goed op zijn kop zetten. Wij weten ook meteen waar we alle feestbeesten uit Brabant terug gaan zien!

eQlipse
Rielseweg 875 Tilburg
22:00 tot 04:00 uur
Tickets 8 euro in de voorverkoop
18+