Sinds kort draait er in de bioscoop weer een nieuwe actiefilm, namelijk The Green Hornet. In The Green Hornet draait het vooral om Britt Reid die na het overlijden van zijn vader zijn leven een totaal andere wending wil geven.

Vroeger was Britt Reid een enorm feestbeest maar na de moord op zijn vader, de bekendste en meest gerespecteerde mediamagnaat van LA, gooit hij zijn leven drastisch om. Hij besluit zijn leven te beteren en de criminaliteit tegen te gaan.

Britt sluit hiervoor vriendschap met één van zijn vaders beste werknemers, de vindingrijke Kato. De twee besluiten zelf criminelen te worden om de misdaad tegen te gaan. De slimme Kato ontwerpt hiervoor het beste wapen, namelijk een onverwoestbare auto met alle wapens die je je maar kunt bedenken aan boord.

Met hun ultieme wapen, gaan ze achter Benjamin Chudnofsky aan, de grootste crimineel van de onderwereld. Maar deze Benjamin geeft zich natuurlijk niet zomaar gewonnen en vecht terug. Wie zal er winnen?

De film The Green Hornet is nu in de bioscoop te zien.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=PMA-taGtfXs[/pro-player]