Een leuk feestje is altijd goed natuurlijk en daarom heb ik er een aantal voor jullie op een rijtje gezet. Niet alleen zaterdagavond 15 januari, maar ook morgenavond 14 januari kan er flink gefeest gaan worden met een aantal bekende namen. Veel plezier!

Amsterdam – Sunnery James & Ryan Marciano invite…
Sunnery James & Ryan Marciano hebben onder andere Jaz von D en Jasper Clash uitgenodigd om er samen met hen een geweldige avond van te maken! Er zijn twee zalen voor dit feestje, dus je kunt gerust al je vrienden en vriendinnen meenemen. Plek zat!

Air
Amstelstraat 16 Amsterdam
Vrijdag 14 januari
23:00 tot 05:00 uur
Tickets 15 euro in de voorverkoop, 17.50 euro aan de deur
18+

Alkmaar – Black Sun Empire
De meiden die in de omgeving van Alkmaar wonen, kunnen heerlijk in de buurt van huis blijven dit weekend. Zaterdagavond wordt er in de Victorie in Alkmaar namelijk een feestje georganiseerd en de line-up beloofd een leuke avond. NoizBoiz en Black Sun Empire, wie wil dat nou niet?

Victorie
Breedstraat 33 Alkmaar
Zaterdag 15 januari
22:00 tot 03:00 uur
Tickets 7.50 euro in de voorverkoop, 10 euro aan de deur
18+

Eindhoven – Turn Up The Bass
Zaterdagavond kun je in de Effenaar in Eindhoven kiezen voor twee verschillende feesten. Mocht je de housemuziek die gedraaid wordt op Turn Up The Bass helemaal niets vinden, ga dan naar Djax it up in een andere zal in de Effenaar.

Effenaar
Dommelstraat 2 Eindhoven
Zaterdag 15 januari
23:00 tot 04:00 uur
Tickets 10 euro in de voorverkoop, 12.50 euro aan de deur
18+

Rotterdam – Latin Lovers
Latin Lovers uit de buurt van Rotterdam én uit de buurt van Utrecht opgelet! Zaterdagavond 15 januari zijn er weer een aantal latin avonden waarop de kans groot is dat je je uitstekend zult vermaken. In Utrecht zien we een aantal DJ’s die hier al eerder voorbij gekomen zijn, namelijk Sunnery James, Ryan Marciano en Jasper Clash.

Club Vie
Maasboulevard 300 Rotterdam
Zaterdag 15 januari
22:00 tot 05:00 uur
Tickets 10 euro
Ladyticket 2 dames voor 15 euro
18+

Club Monza
Potterstraat 16 Utrecht
Zaterdag 15 januari
23:00 tot 05:00 uur
Tickets 10 euro in de voorverkoop, 12.50 aan de deur
18+