Afgelopen weekend heeft bijna iedereen een feestje gebouwd tijdens de jaarwisseling. Maar ook aankomend weekend kan er weer goed gefeest worden. Ik heb een aantal feesten voor jullie op een rijtje gezet, dus wie zin heeft om dit weekend flink los te gaan moet absoluut even verder lezen.

Utrecht – Tegengas!
Voor de meiden uit de buurt van Utrecht is er morgenavond een feestje in Club Monza met de naam Tegengas! In de eerste zaal zullen Dimzen, 200 and ONE, Sandy Huner en Johanna Mercker hun kunsten vertonen. De Gaspedaalzaal wordt op zijn kop gezet door Brand, DGDaan, Daya en Joost Ruyter.

Club Monza
Potterstraat 16-20 Utrecht
23:00 tot 06:00 uur
Tickets 10 euro in de voorverkoop, 12.50 aan de deur
18+

Bunnik – Apres Ski Paleis
Als je zin hebt in een fout feestje is dit het ideale feestje voor jou. Morgenavond wordt er namelijk een apres ski party georganiseerd in Bunnik. Daar komen Rik the Partyman, Mucho, DJ Maurice en Audiophox laten zien wat ze waard zijn.

Brothers
Schoudermantel 52 Bunnik
22:00 tot 04:00 uur
Tickets 10 euro
18+

Haarlem – Kortsluiting
Het eerste feestje in het nieuwe jaar beloofd meteen een knalfuif te worden. De platen worden gedraaid door Soundbalance, Sam Vester, DJ WB, Stevie Wonda en de grote afsluiter ligt in de handen van het succesvolle duo Iso D’or & Mark Boon.

Storing
Houtplein 12 Haarlem
22:00 tot 04:00 uur
Gratis entree
18+

Arnhem – Sidney Samson
De naam van het feest maakt eigenlijk meteen duidelijk wie de hoofdartiest van de avond is: Sidney Samson. Hij komt zijn kunsten vertonen en gaat er waarschijnlijk voor zorgen dat jullie getuige zijn van een onvergetelijke avond.

Manhattan
Varkensstraat 6 Arnhem
00:00 tot 05:00 uur
Tickets 8,50 in de voorverkoop, 10 euro aan de deur
18+