Oud & Nieuw kun je natuurlijk gewoon met je familie en vrienden thuis vieren. Maar tijdens Oud & Nieuw worden de beste feesten georganiseerd waarop je dit bijzondere moment kunt delen met je vrienden en waar je meteen nieuwe vrienden kunt maken!

Amsterdam – Apenkooi XL
Met al je vrienden en meer dan 20 DJ’s het nieuwe jaar inluiden? Dit kun je doen tijdens Apenkooi XL in de Westerunie in Amsterdam. Er zijn een aantal bekende en onbekende DJ’s aanwezig, zoals Don Diablo, Peter Kan, Meester Moeilijk en Joost van Bellen.

WesterUnie
Klönneplein 4-6
22:00 tot 07:00 uur
Tickets 40 euro in de voorverkoop
18+

Haarlem – I love 2011
Natuurlijk wordt er in Haarlem ook weer een spetterend feest georganiseerd om met zijn alle het nieuwe jaar in te luiden. Ga uit je dak op de muziek van o.a.  Alex Cruz, Ricky Rivaro, Lucien Foort en Roog en zorg ervoor dat dit een geweldig begin van het nieuwe jaar wordt!

De lichtfabriek
Minckelersweg 2 Haarlem
22:00 tot 05:00 uur
Tickets 35 euro
18+

Heerhugowaard – Glitterball 20XI
In Heerhugowaard kun je dit jaar afsluiten en het nieuwe jaar feestelijk ingaan tijdens de New Years Eve 20XI party. Onder andere Sunnery James & Ryan Marcino, When Harry Met Sally & Guerilla Speakerz en Foyer Du Sylvestre gaan ervoor zorgen dat dit een knallende jaarwisseling wordt.

De Waerdse Tempel
Strand van Luna 1 Heerhugowaard
23:00 tot 06:00 uur
Tickets 35 euro
18+

Eindhoven – Eleven in Heaven
De meiden uit Brabant kunnen in de buurt van huis blijven, want in Eindhoven wordt ook een groot feest georganiseerd met Oud & Nieuw. Op dit feest zijn twee verschillende zalen waarin allebei een heleboel goede, bekende DJ’s hun kunsten komen vertonen. Zo komen in de eerste zaal o.a. Erick E, Vato Gonzalez & MC Tjen, Gregor Salto en Hardwell draaien. Maar in de tweede zaal vind je ook een aantal spetterende acts, namelijk DJ Roog, Shermanology en Quintino.

Beursgebouw Eindhoven

Lardinoisstraat 8 Eindhoven
22:00 tot 07:00 uur
Tickets 40 euro
18+

Hierbij wil ik jullie in ieder geval vast een hele spetterende jaarwisseling wensen!